Mad Science komt weer op Kindcentrum De Kiem met te gekke nieuwe lessen!

Vooraankondiging Naschools aanbod schooljaar 2021-2022

Na een knallende aftrap met een spectaculaire, nieuwe science show op 22-9-2021, kunnen leerlingen van groep 3 t/m 8 zich inschrijven voor de naschoolse wetenschap- en techniekcursus. 

De cursus bestaat uit volledig nieuwe lessen, waardoor deelname ook geschikt is voor kinderen die al eerder hebben meegedaan. De ouders van kinderen die nog een voucher van Mad Science hebben, krijgen apart bericht.

De cursus is op dinsdag om 14:15, vanaf 26-10-2021. De lessen duren een uur. Indien uw kind op dinsdagmiddag naar de BSO De Kiem gaat, kunt u gebruik maken van een kortingscode van de BSO (zie website voor meer informatie)

De kinderen worden zes weken lang meegenomen in de wondere wereld van experimenten, proefjes en demonstraties. Elke les staat een nieuw thema centraal en wordt de wetenschap en techniek die daarachter zit uitgelegd. Uiteraard gaat ook iedereen zelf aan de slag als een echte wetenschapper! 

Na afloop van de show wordt de cursusinformatie aan de kinderen meegegeven. Minimaal 15 en maximaal 24 kinderen per cursusgroep. Bij voldoende inschrijvingen (30+) kan er een tweede groep van start. Inschrijven kan t/m 11-10-2021. Schrijf alvast in op nederland.madscience.org (http://nederland.madscience.org)

kleine uitvinder kleine uitvinder