Cursus typen online speciaal voor leerlingen van De Kiem

Dit jaar niet fysiek op school maar online

In februari start de cursus Typen voor leerlingen van groep 7 en 8. Een waardevolle investering waar je de rest van je leven plezier van hebt.

De cursus bestaat uit 14 weken intensieve persoonlijke onlinebegeleiding (door corona dit jaar niet op school) en 3 virtuele klassikale bijeenkomsten (bij de start van de cursus, halverwege en bij het examen).

We gebruiken het onlineprogramma TypeWorld. De kinderen vinden het typen in gamevorm leuk en ze leren het goed en snel. De docent volgt de kinderen online, controleert het huiswerk (ca. 5x 15 min. per week) en motiveert ze met voortgangsberichtjes.

Hoewel de cursus individueel wordt gedaan, is onze ervaring dat gezamenlijk starten en eindigen betere resultaten oplevert. Het groepsgevoel zorgt dat de kinderen de cursus afmaken en niet halverwege afhaken. De cursus start vrijdag 19 februari om 15:00 met de eerste virtuele bijeenkomst, het examen is de eerste week van juni.

Voor leerlingen van de Kiem kost de cursus € 110 (gebruik kortingscode TYP21, normale prijs € 120). Ga naar www.kindertypen.nl (http://www.kindertypen.nl) voor meer informatie en om in te schrijven.

 

Startdatum en tijd

Vr. 19 februari 15:00

Kosten

€ 110 (of 3x € 37)

Kortingscode

TYP21

Voor

Groep 7 en 8

Inclusief

14 weken begeleiding

3 virtuele bijeenkomsten

online voortgangscontrole

jaarlicentie TypeWorld

100 apm (minimaal)

examen Typen

diploma

Huiswerk

ca. 5x 15 min. per week

Informatie

06-49942618

Inschrijven

www.kindertypen.nl

Flyer Typen Online De Kiem februari 2021-1 Flyer Typen Online De Kiem februari 2021-1