Korte update herstart onderwijs

Beste ouders/verzorgers,

Deze week mochten we, na een lange periode de kinderen eindelijk weer in het echt ontmoeten. We begonnen maandag met gezonde spanning. Hoe zal het gaan? Hoe gaat het met de leerlingen? Aparte ingangen voor groepen, wegafzettingen, nieuwe hygiënemaatregelen, 1,5 meter afstand enz. Het was bijzonder.

We kijken heel tevreden terug op een week onderwijs met de kinderen dag-om-dag op school. Iedereen hield zich zo goed als mogelijk aan de nieuwe regels en het is duidelijk dat kinderen niet alleen op school maar ook tijdens zo’n vreemde periode thuis, en via leerkrachten op beeld, heel veel kunnen leren. Tegelijkertijd doen we nog steeds een beroep op uw hulp als uw kind thuis aan opdrachten werkt.  We hopen dat dit, nu de kinderen nog niet elke dag naar school gaan, voorspoedig zal blijven gaan want we moeten het samen doen.

Studiedag
Op vrijdag 29 mei stond er al een studiedag gepland. Deze studiedag gaat ’gewoon’ door, op deze dag zijn dus alle kinderen vrij. We gebruiken deze dag om met het team verder te bouwen aan het onderwijs van het nieuwe kindcentrum. 

Schoolfotograaf
Vandaag zou de schoolfotograaf langskomen. Dit kon helaas niet doorgaan omdat maar de helft van de klas aanwezig is. We zoeken met de oudervereniging naar een alternatief want het is leuk om ook in zo’n bijzonder jaar een foto met de hele klas te hebben.

Een fijn weekend toegewenst!

Vriendelijke groet,
De directie 

 

IMG-20200511-WA0001 IMG-20200511-WA0001